Sukukokousmatka 2024


Sukukokousmatkan matkasuunnitelma:

Perjantai 12.7.

Klo 15.00 bussikuljetus Helsingistä Mikonkadun tilausajopysäkiltä Turkuun.

Klo 17.15 saapuminen Turkuun. Majoittuminen keskustassa, Radisson Blu Marina Palace -hotellissa.

Klo 19.00 iltakahvit/tee ja suolaista kahvileipää. Iltaohjelma vapaa, mahdollisuus nauttia kesäisestä illasta Turussa ja tehdä vaikkapa kävelyretki pitkin Aurajoen rantaa kulkevaa kävelytietä. Yöpyminen hotellissa.

 

Lauantai 13.7.

Aamiainen hotellin ravintolassa.

Klo 9.00 tavataan opas hotellin edessä; opastettu retki Turku ja Pieni Saaristotie. Aluksi opastettu kierros Turussa, minkä jälkeen lähdetään Saaristotielle. Ylitämme useita siltoja ja saamme nähdä saaristomaisemia. Saavumme Nauvon lautalle ja lauttaylityksen jälkeen ajamme Nauvon kirkonkylään. Kirkonkylän keskellä näemme keskiaikaisen Pyhän Olavin kirkon ja pian sen takana yhden saariston vilkkaimmista vapaa-ajan satamista. Täällä kävelemme hetken lomanviettäjien joukossa ja siirrymme yhteyslaiva Östernin kyytiin.

Klo 12.10 laivamatka Nauvosta Rymättylän puolelle Hangan satamaan. Matkalla näemme merimaisemia ja ohitamme legendaarisen Seilin saaren, jonka rannassa laiva lyhyesti pysähtyy.

Klo 13.10 Lähdemme ajamaan Hangan satamasta Naantalia kohti. Matkalla kuulemme tarinoita sillistä ja perunasta, jotka ovat tehneet Rymättylän tunnetuksi ja tuoneet ruoan pöytään paikkakunnalla.  

Klo 14.00 Saavumme ravintola Pohjankulmaan ja pääsemme nauttimaan herkkuja sen runsaasta Saaristolaispitopöydästä. Tarjolla on kalapöytä, jossa on useita eri tavoin valmistettuja kaloja, kotijuustoa, itse savustettua kalkkunaa, lämmin ruoka lihaa ja kanaa eri tavoin valmistettuna sekä jälkiruokapöytä. Ruokailun jälkeen matka jatkuu Naantaliin, jossa tehdään lyhyt kävelykierros vanhassa kaupungissa. Opastus päättyy ja siirtyminen kesäteatteriin Raisioon.

Klo 17.00 kesäteatterinäytös ”Balladi Pahanniemen neidosta” Krookilan Kotiseutukeskuksella. Musiikkinäytelmä perustuu Raision historiaan ja kertoo Pahaniemen neidon, Annan kasvusta nuoreksi naiseksi maalaistalon tyttärenä. Anna etsii suurempaa tarkoitusta elämälleen ja lähtee työhön Seilin saarelle. Siellä hänen elämänsä suunta muuttuu kohtalokkaalla tavalla. Esitys sisältää syvältä koskettavia tapahtumia ja myös huumorintäyteisiä sattumuksia sen ajan maalaiselämästä. Näytöksen jälkeen bussikuljetus takaisin hotellille, jossa iltakahvi/tee ja suolainen kahvileipä. Yöpyminen hotellissa.

 

Sunnuntai 14.7.

Aamiainen hotellin ravintolassa.  Aamulla omatoimista aikaa Turussa. Mahdollisuus mm. kävelyretkeen läheisissä puistoissa sekä Aurajoen rannalla tai käyntiin Turun tuomiokirkossa (avoinna klo 09.00 alkaen)

Klo 10.00 kokoustila käytössä sukukokoukseen.

Klo 12.00 nautitaan sukulounas kokousviikonlopun päätteeksi.

Klo 14.00 paluumatka bussilla Helsinkiin, jossa perillä klo 16.15.